UNAUTHORISED MEDIUM in FramerFramed

UnAuthorised Medium van internationaal curator Annie Jael Kwan vanaf 15 september te zien in FramerFramed,
De tentoonstelling brengt werk samen van gerenommeerde en veelbelovende kunstenaars die sterke connecties hebben met Zuidoost Azië, maar tegelijkertijd internationaal werkzaam zijn. De titel is afgeleid van het Vietnamese ritueel áp vong, waarin de doden worden opgeroepen. Refererend aan dit ritueel, wijzen de kunstenaars van UnAuthorised Medium ons op de ‘geesten’ in het archief – welke verhalen, leefwijzen en lokale geschiedenissen zijn opzettelijk vergeten of onzichtbaar gebleven.Met werk van onder andere: Korakrit Arunanondchai, Noel Ed De Leon, Ho Rui An, Vong Phaophanit & Claire Oboussier, Vandy Rattana, Amy Lee Sanford, Sim Chi Yin, Erika Tan, Sung Tieu, Tuan Mami, Boedi Widjaja, Sau Bin Yap.
Curator Annie Jael Kwam was logee van een van de YAA-housingvrieden.
Meer: Framer Framed