A SHORT STORY, Roman Ermolaev in WOW

A SHORT STORY, een installatie van Roman Ermolaev
Een pianist crasht met zijn auto. Terwijl hij beseft dat hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen, speelt zijn nog intacte autoradio een aria uit Le Nozze Di Figaro: ‘ lieve vlinder, nooit meer zal je kunnen vliegen’. De schreeuw van de pianist mengt zich met de muziek. ‘Doe de deur open, mijn toekomst begint met degene die mij zal vinden’. Maar de aria houdt aan: ‘Je zult nooit meer vliegen, vlinder, jij die de slaap van mooie meisjes verstoorde’.
Roman Ermolaev, die twee maanden geleden een YAA- Award ontving, creëerde een duistere atmosfeer, een archeologische ruimte, waar de bezoeker de elementen opgraaft en zelf het verhaal reconstrueert. (uit recensie Hermien Buijse). Nog tot 31 juli in WOW. Wel eerst even Roman Ermolaev contacten: Ermolaev.r.s@gmail.com

Tot 31 juli in WOW, Wiltzanghlaan 60, www.wow-amsterdam.nl